Wat is Nieuw Stoer?

Maarten Groen Trainer bij Nieuw Stoer - Begin Met Nietroken -
Maarten Groen

Er was een tijd dat je met een rokende sigaret langs de lijn naar je sportende kinderen kon staan kijken. Dat je in de disco op de dansvloer je sigaretten deelde met je vrienden.
Oud Stoer.

Nu is het de tijd om uit volle borst en zonder afleiding je kinderen aan te moedigen. Tijd om bij het uitgaan zonder onderbreking van het roken aandacht voor elkaar te hebben.
Nieuw Stoer.

Ik ben met Nieuw Stoer begonnen om de voordelen van het leven als nietroker de aandacht te geven die het verdiend. Dat roken een ongezonde en kostbare verslaving is weten de meeste rokers wel. Op die informatie zit je niet te wachten als je op zoek gaat naar hulp bij stoppen met roken.
Ik weet uit ervaring hoe ongemakkelijk jij je kan voelen als je jouw verslaving staat te onderhouden. De negatieve gevoelens en het lage zelfbeeld omdat je moet roken. Omdat je om je heen hoort dat het een keuze is om te roken terwijl je je gevangen voelt.

De positieve benadering van het probleem, mijn tabaksverslaving, heeft mij op weg geholpen om te gaan leven als een nietroker. Die ervaring is een combinatie van mijn eigen verhaal, mijn werkervaring in de verslavingszorg en de kennis uit de tabaksindustrie.

Dit alles heb ik in de cursus Begin Met Nietroken verwerkt.
Mijn verhaal is niet uniek, mijn manier van de benadering van een tabaksverslaving wel.

Wil je hier meer van weten neem dan contact met mij op. Dat kan via maarten@nieuwstoer.nl of door mij te bellen op 0644 030 884.