Wat is Nieuw Stoer?

Maarten Groen Trainer bij Nieuw Stoer - Begin Met Nietroken -
Maarten Groen

Deze website is het resultaat van mijn verhaal over hoe ik stopte met roken. Zonder moeite en zonder hulpmiddelen.
Vanaf 2016 ben ik aan het onderzoeken welke factoren er bijdragen aan het succesvol stoppen met roken. 

Deze kennis heb ik verwerkt in een overzichtelijke methode waarmee rokers kunnen leren denken als een niet roker.
Ik vertel mijn verhaal in een podcast serie van maximaal 15 minuten per aflevering.

Bestel hier je ticket om toegang te krijgen tot de podcast serie Leer Denken Als Een Niet Roker.
Voor meer informatie bel 0644 030 884 of mail maarten@nieuwstoer.nl.

Op Nieuw Stoer wil ik de voordelen van het leven als niet roker de aandacht geven die het verdiend. Dat roken een ongezonde en kostbare verslaving is weten de meeste rokers wel. Op die informatie zit je niet te wachten als je op zoek gaat naar hulp bij stoppen met roken.

Ik weet uit ervaring hoe ongemakkelijk jij je kan voelen als je jouw verslaving staat te onderhouden. De negatieve gevoelens en het lage zelfbeeld omdat je moet roken. Omdat je om je heen hoort dat het een keuze is om te roken terwijl je je gevangen voelt.

De positieve benadering van het probleem, mijn tabaksverslaving, heeft mij op weg geholpen om te gaan leven als een nietroker. Die ervaring is een combinatie van mijn eigen verhaal, mijn werkervaring in de verslavingszorg en de kennis uit de tabaksindustrie.

Mijn verhaal is niet uniek, mijn manier van de benadering van een tabaksverslaving wel.