Nieuw Stoer

Als ervaringsdeskundige ex-roker wil ik een voorbeeld zijn voor alle rokers die willen stoppen met roken. 
Ik laat je via Instagram Stories zien hoe prettig jouw leven eruit kan zien als je niet rookt. Ik leg je uit hoe tabaksverslaving werkt en wat je moet doen om succesvol te stoppen, zodat ook jij het frisse leven van een niet roker leeft.

Nieuw Stoer bestaat om rokers te leren het (financiële) voordeel van niet roken te begrijpen en in te zetten zodat zij hun kostbare gewoonte omkeren in gezond gedrag voor zichzelf en de samenleving.

Ik benadruk dat ik met Nieuw Stoer geen gezondheidszorg verleen. Alles wat mag duiden op of in verband gebracht kan worden met gezondheid(zorg) op deze website of de andere kanalen waarop ik met Nieuw Stoer actief ben, is algemene kennis uit openbare bronnen.

Ik raad je aan om advies in te winnen bij je huisarts als je wilt stoppen met roken.

Nieuw Stoer is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar mijn eigen ervaringen op het gebied van roken en het beginnen met niet roken.

Hoe kan het dat ik met mijn gezond verstand en mijn zorgachtergrond jarenlang een slechte gewoonte heb volgehouden? En hoe kan het dat ik het nietroken uiteindelijk zoveel gemakkelijker vind dan iedereen mij tot dan toe liet geloven?

Over deze ervaringen schrijf ik hier in mijn blog. Via Instagram Stories neem ik je mee in mijn leven als niet roker. Om mijn verhalen te delen met iedereen die nog steeds vastzit in een denkwijze die ons is aangepraat.

Ik ben een idealist. Ik ben een activist. Maar bovenal ben ik een nieuwsgierige leerling.