Nieuws Toer -Veritas Excitat-

Blckbx is een onafhankelijk, kritisch en integer nieuwsplatform voor vrije denkers met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Onder aanvoering van oprichter en tv-producent Flavio Pasquino wordt gewerkt aan een constante stroom aan maatschappijkritische programma’s die systemische conflicten blootleggen én oplossingen aanreiken. Het project wordt gefund vanuit Stichting Blckbx, een entiteit zonder winstoogmerk die afhankelijk is van donaties.

De Nieuwe Wereld is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Marlies Dekkers, Jelle van Baardewijk en Willem de Witte

 

De meeste diepe deep dive in de monetaire economie, de Euro & EU en het grote WAAROM achter de grote veranderingen van deze tijd. Onderzoeksjournalist Arno Wellens pluist het wekelijks voor u uit!